Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανυπόληπτη η κυβέρνηση στο εσωτερικό και το εξωτερικό»

«Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα γίνονται με το βλέμμα στραμμένο στις επερχόμενες εκλογές, με στόχο να μετατοπιστεί η εφαρμογή των νέων μνημονιακών δεσμεύσεων για μετά τις 25 Μαΐου», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωσή του. 


 Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «αυτή είναι και η μόνη έγνοια μιας κυβέρνησης εντελώς ανυπόληπτης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που παρίσταται στις ευρωπαϊκές συνεδριάσεις προσδοκώντας μάταια μια δήλωση στήριξης για να μπορέσει να διαχειριστεί επικοινωνιακά τη στρατηγική της ήττα». 


«Κατά συνέπεια», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η προσπάθεια φτιασιδώματος του κυβερνητικού success story καταρρέει πλήρως, ενώ στο τραπέζι των δήθεν διαπραγματεύσεων μπαίνουν συνεχώς νέες απαιτήσεις της τρόικας, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής εγκλωβισμού στο μνημόνιο που με πάθος υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς».

« Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «είναι ότι η μόνη ρεαλιστική πρόταση εξόδου από την κρίση με όρθια την κοινωνία, είναι αυτή της ακύρωσης της μνημονιακής πολιτικής και της εκπόνησης μιας στρατηγικής ανάπτυξης, στη βάση της στήριξης των ασθενέστερων στρωμάτων και του κοινωνικού κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...