Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Το Σάββατο στα Χανιά η πρώτη δημόσια ομιλία Θεοδωράκη

Το «Ποτάμι» περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα - Συναντήσεις με νέους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες δραστηριότητές τους περιλαμβάνει το πρόγραμμα του πρώην δημοσιογράφου 


Από την Κρήτη ξεκινά το πρόγραμμα περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα κάνει την πρώτη δημόσια ομιλία του το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.


Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» θα παραμείνει στην Κρήτη τρεις ημέρες και ένας από τους σταθμούς στην περιοδεία του θα είναι η συνάντηση με τους οινοποιούς του νησιού, οι οποίοι για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιούν την Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» στον «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Θεοδωράκης, επίσης, θα συναντηθεί με κατοίκους του Ρεθύμνου που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους σε μία σειρά κρίσιμων τομέων για την περιοχή, ενώ παρεμβαίνουν δυναμικά και σε θέματα Πολιτισμού καθώς και με νέους ανθρώπους από το Λασίθι που δραστηριοποιούνται καινοτόμα στην τοπική οικονομία και στην εκπαίδευση.

Μετά την Κρήτη, το αμέσως προσεχές διάστημα, το πρόγραμμα του επικεφαλής του «Ποταμιού» προβλέπει αντίστοιχες περιοδείες σε ΄Ηπειρο και Πελοπόννησο, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις του στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...