Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μπούκουρας για ΧΑ: Δεν ήμουν μέλος του κόμματος

Τι αναφέρει ο βουλευτής στο υπόμνημά του, με το οποίο ζητά να μην αρθεί η ασυλία του


Ο Στάθης Μπούκουρας, με υπόμνημά του προς τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν ήταν μέλος της. 


«Η σημερινή διαγραφή από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής και όχι από το κόμμα, αφού ουδέποτε άλλωστε ήμουν μέλος κόμματος, σας δείχνει το σωστό δρόμο, συνάδελφοι, που είναι η μη άρση της βουλευτικής μου ασυλίας» αναφέρει ο προφυλακισμένος βουλευτής προς τα μέλη της Επιτροπής.

Λίγο νωρίτερα, η ΧΑ είχε επιχειρήσει να προλάβει τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε η «προαναγγελθείσα» ανεξαρτητοποίηση του κ. Στάθη Μπούκουρα, θέτοντας τον προφυλακισμένο βουλευτή εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας και καλώντας τον να παραδώσει την έδρα του.

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της ΚΟ τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως είχε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του» αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο γραμματέας της ΚΟ, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, και συνεχίζει: «Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι των αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες».Χθες, το ίδιο κόμμα χαρακτήριζε «ψευδή και κακοήθη» την είδηση του Mega περί ανεξαρτητοποίησης του κ. Μπούκουρα, την διέψευδε κατηγορηματικά, την επέδιδε στον «τρόμο και τον παροξυσμό του συστήματος που έχει μεταχειριστεί κάθε παράνομο μέσο, αλλά δεν μπορεί να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής» και απειλούσε με μηνύσεις και αγωγές.

Σε κάθε περίπτωση, γίνονται δύο πλέον οι βουλευτές που αποχωρούν από την ΚΟ του ακροδεξιού μορφώματος εντός λίγων 24ώρων, επιβεβαιώνοντας τις διαλυτικές δυνάμεις που αναπτύσσονται λόγω των ποινικών διώξεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...