Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας είναι ανίκανος να παρουσιάσει προτάσεις

«Υπονομεύει ανοιχτά τη χώρα του και την προοπτική εξόδου από την κρίση» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ για τον Αλέξη Τσίπρα


Μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, που έκανε λόγο για «πλεόνασμα θράσους» και για «στημένη θεατρική έξοδο» στις αγορές, ήρθε η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ που αναφέρεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως είναι «ανίκανος να παρουσιάσει προτάσεις».


Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως «οι εντολοδόχοι των δανειστών και καταστροφείς της χώρας μας έχουν ακόμη το θράσος να μιλούν για έξοδο από την κρίση, καθώς και την αυταπάτη ότι μπορούν να πείσουν κανέναν αφελή. Δυστυχώς για αυτούς οι αφελείς μας τέλειωσαν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Στον αντίποδα, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στην εφημερίδα «Real News», έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Ο κ. Τσιπρας υπονομεύει πια ανοιχτά την χώρα του και την προοπτική εξόδου από την κρίση. Είναι ανίκανος  να παρουσιάσει προτάσεις, να δώσει προοπτική. Επενδύει στην καταστροφή. Ταυτόχρονα υβρίζει και προκαλεί. Τις αιτίες για τον πανικό του ας τις αναζητήσει στα αδιέξοδα του και στις αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις του κόμματός του.
Είναι εξοργιστικό ότι για τον μόνο που έχει να πει ένα καλό λόγο είναι ο κ Καραμανλής που έριξε τη χώρα στα βράχια και την οδήγησε στη χρεοκοπία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...