Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αντιδράσεις νομικών κύκλων για την εγγύηση ενός εκατ.ευρώ στον Καρχιμάκη

Για εξωφρενική απόφαση κάνουν λόγο νομικοί κύκλοι και σχολιάζουν: «Στον παραλογισμό δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί η λογική»


Νομικοί κύκλοι σχολιάζοντας την επιβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, επεσήμαναν ότι όλες οι εισαγγελικές και δικαστικές διατάξεις, κρίσεις και αποφάσεις ελέγχονται και κρίνονται. «Ακόμα και οι ακραίες παραδοχές τους», πρόσθεταν οι ίδιες πηγές και υπογράμμιζαν: «Ωστόσο, οι εξωφρενικές αποφάσεις είναι ανεπίδεκτες κριτικής. Στον παραλογισμό δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί η λογική, αλλά απομένει μόνο η απόρριψη».


Η απόφαση του ανακριτή να επιβάλει στον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ την εξοντωτική εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ για να μην προφυλακιστεί, έπεσε σαν «βόμβα». Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη. Ο κ. Καρχιμάκης, που κατηγορείται ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι κατέχει απόρρητο έγγραφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταβάλει την εγγύηση και προφανώς τώρα θα κληθεί το δικαστικό συμβούλιο να επανεξετάσει την υπόθεση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...