Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Άρση ασυλίας βουλευτών ΧΑ θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό αποφάσισε, με μεγάλη πλειοψηφία, η ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τις επόμενες ημέρες, και πριν το θέμα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, θα υπάρξει πολιτική παρέμβαση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα αναλύονται οι ευθύνες της κυβέρνησης για την έξαρση του φαινομένου της ΧΑ.


Την υπερψήφιση της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αποδεκτή την εισήγηση που είχε κάνει η πολιτική γραμματεία του κόμματος πριν λίγες μέρες.


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι η Κουμουνδούρου περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δηλαδή να συνεδριάσει η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, η οποία θα μεταβεί και στον Κορυδαλλό την Τρίτη προκείμενου να συναντήσει τους έγκλειστους χρυσαυγίτες βουλευτές.

Τις επόμενες ημέρες, και πριν το θέμα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, θα υπάρξει πολιτική παρέμβαση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα αναλύονται οι ευθύνες της κυβέρνησης για την έξαρση του φαινομένου της ΧΑ, αλλά και τις διαδικασίες (και τις σκοπιμότητες) που ακολούθησε η κυβέρνηση.

Η πλευρά των διαφωνούντων βουλευτών εξέφρασε εκ νέου την άποψη πως το πόρισμα για τους βουλευτές της ΧΑ είναι νομικά διάτρητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...