Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε ο Α. Κακλαμάνης για το πόθεν έσχες

Υπερψηφίστηκε, με 142 ψήφους υπέρ, 93 κατά και 10 «παρών», μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η τροπολογία που προβλέπει εξάμηνη παράταση για τον αναδρομικό έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα.


Υπέρ της νέας ρύθμισης τάχθηκαν όλοι οι βουλευτές τής ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πλην του Απόστολου Κακλαμάνη, που καταψήφισε μαζί με όλη την αντιπολίτευση, ενώ η Χρυσή Αυγή δήλωσε «παρών».


Από την πλευρά του, ο Απόστολος Κακλαμάνης με ανακοίνωσή του δήλωσε πως λυπάται για τους 142 βουλευτές που αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη κυβερνητική τροπολογία, κάνοντας λόγο για παράβαση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής καθώς κατατέθηκε εκπρόσθεσμα και σε άσχετο νομοσχέδιο.

Μίλησε μάλιστα για νομοθετική ασχήμια και υπογράμμισε πως "όσοι απαξιώνουν με γενικεύσεις τη Βουλή, οφείλουν να αναγνωρίσουν τη στάση όλων των άλλων βουλευτών, πέραν της μειοψηφίας των 142, που καταψήφισαν ή δεν νομιμοποίησαν καν με την παρουσία τους- μεταξύ των οποίων οι πλείστοι των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- τη συνεχιζόμενη παραβίαση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, ούτε τις επιδιώξεις όσων προώθησαν την εν λόγω νομοθετική μεθόδευση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...