Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ ο Παν, Σγουρίδης

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη. Αμέσως μετά τη συνάντηση έγιναν οι εξής δηλώσεις...

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σήμερα, η προσπάθεια για το ευρωψηφοδέλτιο, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για μια Ευρώπη των εθνών - κρατών και όχι για μια Ευρώπη της ομοσπονδίας εμπλουτίζεται από έναν πολύ σημαντικό πολιτικό και άνθρωπο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής.


Με τον αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, βρεθήκαμε μαζί από το 1993, δημιουργώντας την πρώτη άτυπη διακομματική επιτροπή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Συναντηθήκαμε μαζί στην Ίμβρο και στη Θράκη. Συναντηθήκαμε μαζί στους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού, τις εποχές που η δασκάλα μέσα από τα κατεχόμενα, έδινε τη δική της μάχη με τους εγκλωβισμένους. Βρεθήκαμε δίπλα από τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στον αγώνα για την απελευθέρωση του Κουρδικού λαού. Βρεθήκαμε μαζί με τους Ορθόδοξους Σέρβους όταν βομβαρδιζόταν το Μπίχατς. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την πατρίδα και τις ιδέες για τα εθνικά θέματα με τόση πίστη όλα αυτά τα χρόνια, να επανενεργοποιείται στην πολιτική - με δική του θέληση είχε αποσυρθεί - και να μπαίνει στην πρώτη γραμμή για τη μάχη των Ευρωεκλογών. Τον καλωσορίζω».

Π. ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ: «Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συμμετείχαμε σε πολλές προσπάθειες για τον Ελληνισμό και για την Πατρίδα. Βρεθήκαμε μαζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για πολλά χρόνια. Παρ’ όλο που βρισκόμασταν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους είχαμε μια κοινή ταυτότητα πάνω σε όλα τα ευαίσθητα θέματα για την Ελλάδα. Η πρόσκλησή του να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με τιμά και την αποδέχομαι.

Θα προσπαθήσουμε, το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πραγματικά είναι δυστυχισμένη, γιατί βρίσκεται σε μια χώρα σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή, να το βγάλουμε προς τα έξω, να το κοινοποιήσουμε στην Ευρώπη και να δώσουμε τη μάχη εκεί. Θα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας, ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, τα κατεστημένα είναι πολλά, αλλά ενωμένοι θα μπορέσουμε να το κάνουμε.

Θα προσπαθήσουμε, μέσα από αυτόν τον αγώνα, να δημιουργήσουμε εκ των υστέρων μια νέα γενιά, η οποία θα είναι αυτάρκης σε υλικά και πνευματικά αγαθά, για να μπορέσουν αυτοί οι νέοι Έλληνες σε μια παγκόσμια κοινότητα που τα σύνορα είναι διαπερατά να αντισταθμίσουν τις εισαγωγές των πνευματικών και υλικών αγαθών που μας έρχονται απ’ έξω, για να μπορέσει η Ελλάδα να ξαναβρεί αυτό το νόημα που πρέπει να έχει. Διότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται ψηλά και εμείς όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για να το κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...